The Great Cooking Blog

Kycklinggratäng med dijonsenap

Publicerad 2015-01-09 13:20:00 i Kyckling,

 
 
En gratäng med flera fina färger och mustig smak.
 
1 paket pasta för 4 port.
4 st kycklingfileér 
smör
1 paket körsbärstomater
1 kruka basilika
3 msk dijonsenap
2 dl vispgrädde
2 st vitlöksklyftor
2 dl creme fraiché
salt och peppar
2 dl riven ost
 
Sätt ugnen på 200 grader.
Koka pastan enligt anvisning och häll dem sedan i en smord form.
Stek kycklingarna gyllenbruna i smör och häll dem i formen.
Dela tomaterna, knipsa av basilikabladen och häll även i dem. 
Blanda dijonsenap, grädde och pressad vitlök.
Rör i creme fraisché. Salta och peppra. Häll sedan röran i formen.
Strö ost över och gratinera i 20-25 min.
Klart!
 
 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: rememberthiis.blogg.se

Publicerad 2015-01-09 13:39:10

Gott!

Svar: Tack så mycket! :)
countrylivingintheciity.blogg.se

Postat av: princessmelis.com

Publicerad 2015-01-09 14:53:59

Mums!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Tjej med rötterna i Norrland som självklart delar med sig av gamla Norrländska recept men även kryddar med lite Persiska också. Hoppas det ska smaka!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela