Saffranskladdkaka med vit choklad

100 gr Smör
50 g Saffran
100 gr Vit choklad
2 ägg
2 dl socker
2 dl vetemjöl
Tillbehör:
Naturell Färskost
Citronsaft
Florsocker
ev riven citronskal
Smörj en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter.
Smält smöret i en kastrull. Rör ner saffran. Bryt chokladen i mindre bitar och rör ner den i smöret. Rör om så att chokladen smälter.
Blanda ägg och socker i en skål. Rör ner smörblandningen och sedan mjölet. Rör om försiktigt med en elvisp så allt blandas. Häll smeten i formen.
Grädda kakan mitt i ugnen på 175 grader i 20 minuter.
Låt svalna i formen på ett galler. Vänta till kakan är ordentligt kall innan den serveras.
Tillbehör:
Rör ihop 200 g naturell färskost med citronsaft ev riven citronskal och lite florsocker. Servera med hallon eller rårörda hallon.